|
28-07-2010 21:39:34
Eloy |
|
|
 |
| Dołączył: 28 Lip 2010 |
| Posty: 3 |
|
|
|
 |
|
Panie Zygmuncie, chyba jest coś nie tak z linkiem "Autorski film instruktażowy". Kiedyś oglądałem i wydał mi się interesujący, teraz po zakupie pierwszych własnych kijków chciałbym do niego wrócić i skorzystać z Pańskich porad.
Pozdrawiam
Eloy |

|
|
|
|
|
|
|
29-07-2010 8:02:31
Zygmunt Skibicki |
| Mundek |
 |
 |
| Dołączył: 29 Maj 2004 |
| Posty: 7332 |
| Skąd: Łódź |
|
|
 |
|
|
Link w dalszym ciągu działa bez najmniejszych problemów - sprawdź swój komputer! |

|
|
|
_________________ Pod rozwagę podaję wzór:
Głupota nie polega na mówieniu bzdur,
Lecz na durnym wciąż w tym trwaniu,
Że się inni na tym nie poznają.
Mundek |
|
|
|
|
29-07-2010 21:08:01
Eloy |
|
|
 |
|
|
|
 |
|
Całkiem możliwe gdyż korzystam z chyba nienajlepszego łącza. Po przyjeździe do domu z wakacji (Zakopane) sprawdzę u siebie w domu, Pozdrawiam i dziękuję za tak szybką odpowiedź.
Eloy |

|
|
|
|
|
|
|
29-07-2010 21:25:42
Zygmunt Skibicki |
| Mundek |
 |
 |
| Dołączył: 29 Maj 2004 |
| Posty: 7332 |
| Skąd: Łódź |
|
|
 |
|
To "chodzi" także na słabych łączach, ale wtedy niestety długo się "ściąga", a czasem film odtwarzany "na wprost" z serwera co chwila "stopuje" w trakcie. W każdym bądź razie zawsze istnieje dobra metoda: najpierw ściągnąć, zapisać na dysku i dopiero potem odtwarzać.
Powodzenia.
Ja jutro jadę w Wysokie Tatry na tydzień, ale Zakopane omijam z daleka. |

|
|
|
_________________ Pod rozwagę podaję wzór:
Głupota nie polega na mówieniu bzdur,
Lecz na durnym wciąż w tym trwaniu,
Że się inni na tym nie poznają.
Mundek |
|
|
|
|
04-08-2010 22:07:27
Eloy |
|
|
 |
|
|
|
 |
|
Wszystko w porządku z tym linkiem. Idąc za radą jednego z użytkowników forum turystyka-górska.pl (nie czytając jeszcze Pana ostatniego wpisu) skopiowałem plik na dysk i nie było żadnego problemu z jego odtworzeniem. Dziękuję za pomoc i podzielenie się wiedzą i doświadczeniem. To miłe, że Panu chciało się - chyba jeszcze zimą - wyjechać z przytulnego domu gdzieś w plener i bezinteresownie udzielić cennych rad i przemyśleń tym, którzy swoją przygodę z kijkami zaczynają.
Pozdrawiam serdeczbie |

|
|
|
|
|
|
| Forum Skibicki.pl Strona Główna » Marsze z kijkami |